Werken

Zoek je een leuke werkruimte? Of een nieuwe baan? Ontdek hieronder de innovatieve bedrijven en werk studio’s waar de Binckhorst trots op is. Of bekijk gelijk de digitale gebiedskaart voor bedrijfsruimte in de Binckhorst.

ZOEM.bike

Wist je dat er in De Binckhorst ook elektrische bakfietsen gemaakt worden?

Dit zijn niet zomaar bakfietsen, maar fietsen gemaakt voor bijvoorbeeld een kinderdagverblijf, schilders of andere vakmannen én er zijn zelfs heuse fiets-foodtrucks.

Dit gebeurt allemaal bij ZOEM.bike. Een bedrijf met een duurzame missie, want alle bakfietsen worden 100% gemaakt in Nederland. Ook wordt iedere ZOEM.bike CO2 gecompenseerd afgeleverd. Zo dragen de gebruikers al vanaf de eerste trap bij aan verlaging van de CO2 in Nederland.

Wil je meer weten of ZOEM.bike? Check dan hun website via onderstaande link.

Binckhaven

Binckhaven is het kloppende hart van de Impact Economy waar alles draait om doing good & doing business. Dit gebied trekt veel creatieve en impact ondernemers aan, er zitten er al ruim 250. Het rauwe imago maakt dit gebied een inspirerende plek om te werken, innoveren en netwerken en is daardoor interessant voor nieuwe bedrijven. Veel ondernemers willen er nooit meer weg.

Je kan je bedrijf vestigen in een van de bestaande gebouwen: Apollo14, De Besturing, Caballero Fabriek, JOVI, en MOOOF. Of in de projecten die momenteel ontwikkeld worden: Frank is een Binck, OneMilkyWay en De Nieuwe Hallen.

Digitale kaart bedrijfsruimte

De Binckhorst is van oudsher een gewilde locatie voor ondernemers om zich te vestigen. De komende jaren wordt er veel ruimte voor bedrijven bij gebouwd.

De gebiedskaart geeft inzicht in het actuele en het toekomstige aanbod van bedrijfsruimte in de Binckhorst. Geïnteresseerde ondernemers zien wat de mogelijkheden op de Binckhorst voor nu of voor de toekomst zijn.

Caballero Fabriek

Caballero Fabriek Binckhorst is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar het vroeger draaide om sigaretten, ademt het hier nu bedrijvigheid op het gebied van multimedia, grafisch ontwerp, fotografie, reclame, ICT, communicatie, evenementen en architectuur.

Apollo 14

Apollo 14 is de impact hub voor ondernemers, organisaties en investeerders die middels technologische en sociale innovaties bijdragen aan een betere wereld. Onderdeel van het Haagse impact ecosysteem ImpactCity en gevestigd in de Binckhaven.

Werkfabriek

Ben jij op zoek naar een werkplek die voelt als je huiskamer met een open en toegankelijke sfeer? Dan zit je bij de Werkfabriek op de juiste plek. Dit kantoorpand is in 1990 gebouwd en was oorspronkelijk een printfabriek. In 2016 is het gebouw volledig verbouwd en zijn er prachtige kantoorunits, vergaderruimten en werkplekken gerealiseerd. Er is een hechte community ontstaan die bestaat uit creatievelingen, sociaal ondernemers en impact makers. 

De Besturing

De Besturing huisvest een collectief van 40 ontwerpers en creatieve ondernemers, die zelf de verantwoordelijkheid dragen voor het beheer. Het gebouw bevindt zich op een unieke locatie direct aan de Binckhaven. De authentieke havensfeer en de ruimtelijke kwaliteit van het pand -met een grote industriële loods in het hart- prikkelen de verbeelding en scheppen de ideale omgeving voor innovatie, productie en interactie.

De Titaan

De Titaan ligt aan de Binckhaven en wordt momenteel getransformeerd en heeft straks 60 units die varieren in oppervlak. In de kelder bevinden zich werkruimtes en daarboven drie verdiepingen met kantoorunits, open en gesloten vergaderruimtes en een plek voor horeca. Verwachting is dat de deuren openen in het tweede kwartaal 2023. Dit bedrijfsverzamelgebouw biedt plek aan innovatieve en creatieve bedrijven.

Wij zijn zelf al eens eerder langsgegaan bij De Titaan, bekijk hier de video waarin Eva op onderzoek uitgaat.

BINK36

De ideale plek voor ondernemers in het nieuwe centrum van Den Haag. In BINK36 vind je alle soorten bedrijfsruimte (vanaf 30m2), voor alle soorten ondernemers. Het pand is een voormalige werkplaats van PTT en KPN en heeft een rauwe, industriële uitstraling. Je bent er vrij om je ruimte in te richten hoe jij het wil. De ideale plek voor je nieuwe kantoor of studio!

Secrid

Meer verbinding, minder verspilling. Een betere wereld begint in je broekzak. Met de headquarters in de Binckhorst maakt Secrid pocket-sized essentials waarin industrieel ontwerp en mode samenkomen. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu.

In 2009 was de leerindustrie bijna verdwenen richting lagelonenlanden. Secrid heeft deze productie van kleinlederwaren weer teruggebracht naar Nederland. Doordat Secrid een revolutionair ander product en productieproces heeft ontwikkeld, worden portemonnees weer in ons land geproduceerd. Efficiënter en schoner dan ooit tevoren, op een schaal die in Nederland niet eerder heeft plaatsgevonden.

Jouw nieuwe thuis zou wel eens in de Binckhorst kunnen zijn. Ontdek hier waaruit je kunt kiezen.