Werken

Zoek je een leuke werkruimte? Of een nieuwe baan? Ontdek hieronder de innovatieve bedrijven en werk studio’s waar de Binckhorst trots op is.

Caballero Fabriek

Caballero Fabriek Binckhorst is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar het vroeger draaide om sigaretten, ademt het hier nu bedrijvigheid op het gebied van multimedia, grafisch ontwerp, fotografie, reclame, ICT, communicatie, evenementen en architectuur.

BINK36

De ideale plek voor ondernemers in het nieuwe centrum van Den Haag. In BINK36 vind je alle soorten bedrijfsruimte (vanaf 30m2), voor alle soorten ondernemers. Het pand is een voormalige werkplaats van PTT en KPN en heeft een rauwe, industriële uitstraling. Je bent er vrij om je ruimte in te richten hoe jij het wil. De ideale plek voor je nieuwe kantoor of studio!

Apollo 14

Apollo 14 is de impact hub voor ondernemers, organisaties en investeerders die middels technologische en sociale innovaties bijdragen aan een betere wereld. Onderdeel van het Haagse impact ecosysteem ImpactCity en gevestigd in de Binckhaven.

Werkfabriek

Ben jij op zoek naar een werkplek die voelt als je huiskamer met een open en toegankelijke sfeer? Dan zit je bij de Werkfabriek op de juiste plek. Dit kantoorpand is in 1990 gebouwd en was oorspronkelijk een printfabriek. In 2016 is het gebouw volledig verbouwd en zijn er prachtige kantoorunits, vergaderruimten en werkplekken gerealiseerd. Er is een hechte community ontstaan die bestaat uit creatievelingen, sociaal ondernemers en impact makers. 

Jouw nieuwe thuis zou wel eens in de Binckhorst kunnen zijn. Ontdek hier waaruit je kunt kiezen.