7 september: Informatieavond One MilkyWay

Date

Op de hoek van de Melkwegstraat en Saturnusstraat is project One MilkyWay in aanbouw. One MilkyWay bestaat uit drie bouwdelen. Een hoge woontoren van circa 70 meter hoog, een lager gedeelte waar houtbouw (CLT) toegepast wordt en een ‘groene’ parkeergarage met een prachtige daktuin.

Hoog boven de stad, in ‘de kroon’ van het gebouw, komen op de vijf bovenste woonlagen 40 koop-appartementen. Telkens 4 hoek-appartementen (circa 98 m2) en 4 tussen-appartementen (circa 75 – 78 m2). Op dit moment is de verkoopvoorbereiding in volle gang!

Sinds kort zijn de prijsranges per bouwnummer bekend en ingevoerd in de woningzoeker en ook de brochure staat online. Op 11 juli vond de eerste (online) informatieavond plaats over de nieuwe Binckhorst en One MilkyWay.

In vervolg op deze avond organiseert het team van One MilkyWay op 7 september een tweede informatieavond. Dit keer is het live -midden in de Binckhorst- aan de Binckhorstlaan. Deze wordt er dieper ingegaan op het verkoopproces en het financieren van een woning in One MilkyWay. Het team zal onder andere uitleggen hoe ze je kunnen helpen met een eventueel benodigd overbruggingskrediet en de financiering van de te betalen bouwtermijnen tussen koop en oplevering. 

One MilkyWay biedt een unieke kans om een koopwoning in de Binckhorst-in-transformatie te bemachtigen: 

  • Aantrekkelijke ligging naast de Binckhaven.
  • De bouw is eind 2022 al gestart en de opleveringsprognose is eind 2025, geen onzekerheid over de doorgang van het project!
  • De andere bouwprojecten die momenteel in aanbouw zijn hebben geen koopaanbod, deze worden gebouwd voor huurders. 

Surf eens rond op onemilkyway.nl, bekijk de appartementen en prijsindicaties en meld je aan voor de informatieavond op 7 september!

More
articles