Kom naar één van de inloopdagen van One MilkyWay

Date

De bouw is al gestart. De eerste koopovereenkomsten worden binnenkort ondertekend. Wil jij ook wonen in een Kroonappartement in One MilkyWay? Kom naar één van de inloopmiddagen!

Wil jij meer weten over One MilkyWay? Of over één van de nog beschikbare 40 Kroonappartementen vanaf € 435.000,- inclusief keuzebudget? Wil je de enorme Binckhorst-maquette bekijken? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar één van de inloopmiddagen in het Informatiecentrum. Hier zit het team voor je klaar om je de gewenste informatie te geven en al je vragen te beantwoorden. Ze helpen je graag!

Je bent van harte welkom op woensdagmiddagen in de even weken, tussen 14:00 en 16:00 uur. In het Informatiecentrum Binckhorst, aan de Binckhorstlaan 340 in Den Haag. Loop gerust eens binnen!

– 10 januari

– 24 januari

– 7 februari

– 21 februari

 

Ook met vragen over het persoonlijk keuzebudget (€ 20.000,- of € 30.000,- inbegrepen bij de koopsom) kan je hier terecht. Het team helpt je graag met het op de juiste manier inzetten van dit keuzebudget zodat een Kroonappartement voor jou financieel haalbaar is.

Komen bovenstaande momenten je niet uit? Dan kan je altijd even met makelaar Natacia Rademaker bellen voor een persoonlijke afspraak: 06 22461522.

Ga naar onemilkyway.nl en kom alles te weten over dit mooie project en bekijk in de woningzoeker welke Kroonappartementen nog beschikbaar zijn!

More
articles