9 juli: Binck’s garden sessions bij CarWeide

Date

Omdat wij dol zijn op alles wat met de vernieuwing van de Binckhorst te maken heeft, delen we graag dit bericht van I’m Binck. Lees verder en noteer 9 juli in je agenda!

Sandro Bruti (van Jero Papier & Stichting Dramtune) organiseert samen met Sabrina Lindemann (van I’M BINCK) de eerste editie van de BINCK’S garden sessions op zondag 9 juli 2023. Zij nodigen jullie uit in de Haagse Binckhorst, voor een fijn en ontspannen samenzijn op het stoere stukje groen van de CarWeide met prachtige muziek dankzij de fantastische violist Noa Eyl en zijn trio genaamd The Chimney’s.

Gratis entree, gratis parkeren en ook het eten en drinken is gratis, want dat mag je zelf meenemen. Het is typisch zo’n plek en gelegenheid waar je een kleedje of klapstoeltje meeneemt en je eten en drinken met anderen kan delen, onder het genot van mooie muziek en het vrije gevoel van de CarWeide.

De CarWeide is een klein stukje groen midden in de Binckhorst. Op het terrein van de voormalige Karwei aan de Binckhorstlaan is een kleine groene oase te vinden midden in het stoere industriegebied. De CarWeide heeft jonge boompjes, een prachtig grasveld met wilde bloemen en zelfs een begroeid soort heuveltje waardoor je de soms drukke Binckhorstlaan nauwelijks ziet noch hoort.

Waarom we dit doen op eigen kosten en eigen initiatief? Nou, de Binckhorst is ons lief en is tevens ons werkgebied. We vinden het gewoon heel fijn om jullie daar naartoe te lokken en samen met jullie een leuke middag door te brengen zonder pretenties of poespas in Binckhorst Style. Wellicht dat deze eerste keer al andere muzikanten willen aanhaken of iemand iets wil voordragen, dat kan nu al en anders tijdens de volgende edities.

Bij slecht weer regelen we een indoorlocatie in de buurt, maar we gaan uit van een heerlijke luie zondagmiddag samen met jullie op de CarWeide!

Datum: Zondag 9 juli 2023
Tijd: 15:00 – 19:00 uur
Locatie: CarWeide in de Binckhorst, Castorstraat 4, 2516 AM Den Haag

More
articles