Binck Poort klaar voor Start Verhuur

Date

Ben je op zoek naar een unieke woonplek in een bruisende omgeving? Dan is Binck Poort iets voor jou! Binck Poort is een nieuw wooncomplex aan de Binckhaven, waar je kunt genieten van een mix van levendigheid, ruimte en groen. Binck Poort bestaat uit twee hoge torens en een laagbouw van in totaal 205 appartementen, variërend van 50 tot 87 m². De huurprijzen zullen bekend worden vanaf eind februari, tijdens de start verhuur.

Beoefen je een sleutelberoep? Vesteda vindt het belangrijk dat mensen met een sleutelberoep, zoals verpleegkundige, leerkracht, politieagent en brandweerman/-vrouw in de stad blijven wonen. Zij doen ons best om kandidaat-huurders met deze cruciale beroepen te helpen met het vinden van een betaalbare huurwoning.

De appartementen hebben grote raampartijen, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de haven, de ruime daktuin of de stad. De meeste appartementen beschikken over een open keuken die van alle gemakken is voorzien, zoals een koelkast, een oven, een vaatwasser en een inductiekookplaat. De keukens zijn afgewerkt met een kunststof aanrechtblad in de kleur betongrijs, wat een stoere uitstraling geeft. De badkamer is modern en heeft een inloopdouche, een wastafel met spiegel en een designradiator. De appartementen hebben ook een apart toilet, een meterkast en een interne berging voor de wasmachine, droger en overige installaties.

De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een strak behang. Het appartement wordt verwarmd door middel van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. De woningen worden zonder vloerafwerking opgeleverd, zodat je zelf je eigen vloer kunt kiezen.

Op de begane rond vind je in de toekomst kantoren, winkels en horeca. Ook kan je gebruik maken van de parkeergarage en de ruime daktuin. Binck Poort is ideaal gelegen, vlakbij het centrum van Den Haag en de uitvalsweg Utrechtsebaan (A12) en de nieuwe Rotterdamsebaan (A4/A13). Met het openbaar vervoer of de auto ben je in tien minuten in het hart van de stad.

In Binck Poort zijn ook twee bijzondere elementen bewonderen: het betonreliëf van Pierre van Soest, dat ooit in een jeugdgebouw in Amsterdam stond. En het Van Klingeren-paviljoen, dat een voormalige jeugdherberg van Landgoed Ockenburgh uitbreidde. Beide elementen komen goed tot hun recht binnen het project en laten de creativiteit en innovatie van hun ontwerpers zien.

Wil je meer weten over Binck Poort? Schrijf je dan nu in voor de start verhuur eind februari op https://www.hureninbinckpoort.nl/

(Tijdens de bouw was dit project (op deze website) bekend onder de naam Frank is een Binck. Voor de verhuurfase heeft Vesteda gekozen voor een nieuwe naam: Binck Poort).

More
articles