Bouw van One MilkyWay gestart!

Date

Onlangs is de vergunning voor One MilkyWay onherroepelijk geworden en is de bouw gestart. Goed nieuws want hiermee worden er 253 koop- en huurwoningen toegevoegd, een mooie volgende stap in de herontwikkeling van de Binckhorst.

In One MilkyWay komen circa 213 huurappartementen waarvan er circa 47 een gemaximaliseerde huursom zullen hebben zodat ze in de categorie ‘middenhuur’ vallen. Daarnaast komen er 40 koopappartementen op de bovenste vijf verdiepingen. En speciaal voor de bewoners komt er een fantastisch dakpark van wel 1.550 m2 groot! In de plint van het gebouw komt een horecaruimte, kantoorruimte en een gezondheidscentrum. 

In de categorie ‘koop’ komen er twee woningtypen: Kroonappartement 100 bevindt zich op de vier hoeken van de verdiepingen en is circa 100 m2 groot met een mogelijkheid tot drie slaapkamers. Daar tussen ligt type Kroonappartement 75 met één of twee slaapkamers. Alle appartementen kenmerken zich door de grote glazen pui waardoor er veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de stad is. Van het uitzicht genieten kan ook vanaf het ruime balkon. 

Wil je ook op grote hoogte en naast de gezellig Binckhaven wonen? One MilkyWay gaat in het eerste kwartaal van 2023 in verkoop. Ga naar de website en schrijf je daar in voor de project-nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief van One MilkyWay word je op de hoogte gehouden van de voortgang op de bouwplaats en de verkoop van de 40 Kroonappartementen. De oplevering is begin 2026 gepland.

More
articles