Gemeente Den Haag lanceert digitale kaart met beschikbare bedrijfsruimte in de Binckhorst

Date

De Binckhorst is de komende tien jaar flink in ontwikkeling, van een bedrijventerrein naar gemengd woon- en werkgebied. De transformatie van de Binckhorst betekent ook dat sommige bedrijfsruimte verdwijnt om plaats te maken voor nieuwbouw. Om deze nieuwe bedrijfsruimte goed zichtbaar te maken, is er een speciale digitale kaart ontwikkeld.

Op de digitale kaart (bedrijfsruimte-binckhorst.nl) kunnen ondernemers gemakkelijk zien op welke plekken er bedrijfsruimte beschikbaar is of in de toekomst bij komt. Ontwikkelende partijen en vastgoedeigenaren kunnen eenvoudig hun aanbod en bijbehorende informatie toevoegen. Op de kaart is onder andere informatie over de oppervlakte, kosten en de aanbieder te vinden.

“Met de gebiedskaart van de Binckhorst is het aanbod van bedrijfsruimte voor iedereen zichtbaar. Zo kunnen ondernemers die ruimte zoeken hier direct de mogelijkheden bekijken en contact opnemen. Ook krijgen wij zo beter inzicht in de zoekvraag van ondernemers, wat helpt bij het maken van beslissingen over ontwikkelingen in de Binckhorst.”, aldus Saskia Bruines wethouder economie.

More
articles