Zomervakantie! Tips om te doen in De Binckhorst voor jong én oud

Date

Skatekampen
Tijdens de schoolvakantie, van 11 juli tot en met 19 augustus organiseert Skatepark Sweatshop skatekampen. De skatekampen staan in het teken van plezier maken door middel van het skateboarden en stuntsteppen, gecombineerd met een dagprogramma boordevol spelletjes, allerlei workshops, Graffiti spuiten, wedstrijdjes en nog veel meer. 

Meer info: http://www.skateparksweatshop.nl/

Boottochten
Bekijk de Binckhorst (en Den Haag) vanaf het water! Verschillende boottochten varen langs de Binckhorst. Bij De Ooievaart Rondvaart Den Haag geniet je al varend van verhalen over Den Haag. Willemsvaart ook verzorgt boottochtjes vanaf of naar de Binckhorst. Diverse opstap- en aanlegplaatsen. 

De Ooievaart: https://www.ooievaart.nl/ 

Willemsvaart: https://www.willemsvaart.nl/

Loetje
In het industriële oude ketelhuis van de voormalige Caballerofabriek in Binckhorst ontvangt Loetje je met een warme gastvrijheid. De smakelijke gerechten (ook lekkere vis en vegetarische opties!) worden in royale porties en op een no-nonsense wijze geserveerd. Dat maakt Loetje een plek waar iedereen makkelijk binnenstapt, of je nu uitgebreid met je familie komt dineren, langskomt voor een snelle zakenlunch of je de week afsluit tijdens een gezellige borrel.

Meer info: https://www.loetje.nl/nl/locaties/binckhorst/  

VR-Racing
Als je houdt van racen, competitie en adrenaline dan móet je dit ervaren hebben. VRX1® Racing is een unieke VR experience op ’s werelds beste Race Simulators. Virtual Reality Formule 1 racen is heftig en intens. Met een VR-bril in een officiële F1 simulator geloven je hersenen echt dat je 300 km/uur over het circuit scheurt. Ook als je niet van Formule 1 houdt, is dit een absolute aanrader.

Meer info: https://vrx1.nl/ 

Surfpoel
Heerlijk SUPpen op de Binckhorst in Den Haag. Bij Surfpoel kan je een SUPboard huren, les nemen of een SUP tour te maken! Ze hebben meerdere SUP boards beschikbaar, dus neem je vrienden en collega’s mee! Ook organiseren ze regelmatig SUP cleanups.

Meer info: https://surfpoel.nl/sup/ 

More
articles