5 t/m 9 oktober: Art The Hague!

Date

Van 5 t/m 9 oktober 2022 vindt in Den Haag de negende editie van Art The Hague plaats. Art The Hague, de eigenzinnige beurs voor hedendaagse kunst, verrast in 2022 kunstliefhebbers en verzamelaars met een variëteit aan werk van zowel internationale kunstenaars als jonge kunstenaars die nog niet zo lang geleden de academie hebben verlaten. 

De beurs heeft een sterk veld van Nederlandse en Belgische galeries. Samenwerken is key tegenwoordig! Daarom wordt er tijdens de beurs veel aandacht besteed aan crossovers. In de tentoonstelling Dreamland wordt de link gelegd tussen kunst en design, wetenschap of zelfs geur. Deelnemers aan de tentoonstelling zijn bijvoorbeeld design & art gallery Woth, SOM tales of Perfume, Creatieve Chef Art Food Design Performance en Moon Gallery. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met verschillende musea en culturele instituten zoals Museum Rijswijk en The Hague Contemporary. Bekijk hier een filmpje van Art The Hague om een indruk van de vorige editie te krijgen. 

Fokker Terminal
De Fokker Terminal in Den Haag is een beroemd karakteristiek industrieel gebouw. Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende hoge vliegtuighangar. In de deze opvallende mooie lichte ruimte werd vroeger gesleuteld aan vliegtuigen, nu kunnen kunstliefhebbers in deze hangar genieten van Art The Hague.

Wil je meer weten over het event? Ga naar https://artthehague.nl/ en bestel hier je tickets.

More
articles