Binck Eiland genomineerd voor Haagse Woonprijs 2023

Date

Wat ons betreft is deze nominatie natuurlijk helemaal terecht: Binck Eiland is genomineerd voor de Haagse Woonprijs 2023! 

Deze prijs wordt jaarlijks geïnitieerd door de Stichting Wonen in Den Haag. Deze prijs erkent en eert projecten die wonen naar een hoger niveau tillen en een positieve invloed hebben op de omgeving.

De stichting zegt hierover: De voorgaande winnaars en de huidige genomineerden tonen aan dat we gezamenlijk hoogwaardige woningbouw in Den Haag kunnen realiseren. Een divers scala aan nieuwbouw- en transformatieprojecten in verschillende stadswijken draagt bij aan een verrijkte leefomgeving. De visionairen achter deze projecten getuigen van moed en innovatie.

Er zijn nog vier andere projecten die in 2023 zijn opgeleverd en kans maken op de titel. De jury brengt in oktober een bezoek aan de genomineerde projecten om de uiteindelijke winnaar te selecteren. De Haagse Woonprijs 2023 wordt uitgereikt door wethouder Robert van Asten. Dit zal gebeuren tijdens het symposium ‘The Hague Flows – Wonen, Zorg en Doorstroming’ dat plaatsvindt op maandag 27 november bij het Techniek Innovatie Huis ROC Mondriaan.

Fingers crossed voor Binck Eiland!  

More
articles