17 juni: Dag van de Architectuur

Date

Kom op zaterdag 17 juni 2023 naar het Informatiecentrum Binckhorst in Den Haag en duik in de toekomst van de Binckhorst! Deze speciale dag markeert de Dag van de Architectuur, waarbij de deuren van het informatiecentrum openstaan voor het publiek tussen 11.00 en 13.00 uur.

Stap binnen in het informatiecentrum en bekijk de indrukwekkende maquette van de geplande nieuwe wijk, naast een gedetailleerde weergave van de huidige situatie. Bekijk de presentatiepanelen vol informatie over de Binckhorst, waarbij het doel is om “de wijk van de toekomst” te creĆ«ren, waar wonen, werken en ontspannen samenkomen. Deze visie omvat innovatieve concepten zoals natuurinclusief bouwen, duurzaamheid met oog voor klimaatadaptatie en vooral veel groen. Denk aan groene gevels die het straatbeeld verfraaien, levendige daktuinen en zelfs speciale nestkasten voor vogels en vleermuizen. Bovendien worden er diverse parkjes gerealiseerd, waaronder het prachtige waterfrontpark aan de Trekvliet.

Het Binckhorst Informatiecentrum is naast de Dag van de Architectuur ook iedere woensdag open van 12.00 uur tot 16.00 uur. Het informatiecentrum Binckhorst is gevestigd aan de Binckhorstlaan 340 in Den Haag.

We verwelkomen je graag op zaterdag 17 juni in het Informatiecentrum Binckhorst. Tot dan!

More
articles