Informatiecentrum Binckhorst

Date

Wil jij meer weten over de ontwikkeling in de Binckhorst? Kom dan naar het nieuwe informatiecentrum! Het is open iedere woensdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur en gelegen midden in de Binckhorst aan de Binckhorstlaan 340, tegenover de Fokkerterminal.

In het informatiecentrum Binckhorst vind je algemene informatie over de ontwikkeling van het gebied en 2 grote maquettes van de gehele Binckhorst, waaronder één maquette van maar liefst 4 bij 7 meter groot! De maquettes geven een mooi beeld van de transformatie van de Binckhorst met hierin de verschillende bouwprojecten die in ontwikkeling zijn. In het informatiecentrum zijn verschillende medewerkers van de gemeente en projectontwikkelaars aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

Ook is er een bijzondere Street Art kunstwerk te bewonderen gemaakt door het Zuid-Afrikaanse kunstenaarsduo StudioZEPA. Zij hebben ook al andere werken in de Binckhorst gemaakt, onder andere in de Fokkerhaven. In het informatiecentrum kun je ook de streetart routekaart meenemen waarmee je zelf op ontdekking kunt in de Binckhorst en de bijzondere muurkunstwerken die in de Binckhorst aanwezig zijn bewonderen.

In de toekomst is het de bedoeling om thema inspiratiebijeenkomsten en rondleidingen in het gebied te organiseren. Het informatiecentrum zal hiervoor het centrale startpunt zijn. Dus kom gerust langs en ontdek wat de Binckhorst te bieden heeft!

  • Het informatiecentrum is een samenwerking tussen ontwikkelende partijen in het gebied en de gemeente. 
  • Open: woensdag van 12:00 – 16:00
  • Adres: Binckhorstlaan 340 in Den Haag.

Dus kom gerust langs en ontdek wat de Binckhorst te bieden heeft!

More
articles